Tautā iemīļotais Māris Grigalis publiski atvainojas žurnālistiem, draugiem un paziņām

Māris Grigalis ir Latvijas televīzijas un radio personība, kā arī pasākumu vadītājs, dzimis 1977. gada 23. aprīlī. Viņš ir pazīstams kā laika ziņu moderators rīta raidījumā “900 sekundes” un kā ētera cilvēks radiostacijā Star FM.

 

Māris Grigalis ir ieguvis popularitāti arī kā aktieris, tēlojot Spānijas basketbola izlases galvenā trenera lomu spēlfilmā “Sapņu komanda 1935”.

Viņš piedalījās TV šova “Balss maskā” otrajā sezonā, kurā slēpās zem Planētas maskas. Māris Grigalis 2014. gada septembrī apprecējās ar Zani, un viņiem ir trīs dēli.

Māris Grigalis apstiprināja, ka ir ļoti aizņemts cilvēks, un viņa laiks ir ierobežots. Viņš vēlas veltīt brīvo laiku savai sievai un dēliem, tāpēc lielāko daļu interviju un aktivitāšu viņš atsaka aizņemtības dēļ.

Mēs ļoti izvērtējam brīvos brīžos – tie mums ir ļoti svarīgi un dārgi. Vēlreiz gribu atvainoties daudziem žurnālistiem, draugiem un paziņām, jo es atsaku pēkšņas intervijas, ceļojumus un braucienus, kas ir kā šova elements. Uzskatu, ka tas prasa daudz laika, un man ir dārgākas lietas, ko darīt,”

skaidro laika ziņu diktors.

Lai attiecībās uzturētu dzirksti un saglabātu saikni ar dēliem, Grigalis ļoti nopietni strādā pie kopīga laika plānošanas. Viņš uzskata, ka šajā procesā slēpjas citāda, īpaša pievilcība un iespēja pilnīgāk novērtēt, cik svarīga ir katra pagājusī minūte.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment